Dagje erop uit met korting!

Walibi, Efteling, Slagharen: het zijn slechts enkele voorbeelden van een leuk dagje erop uit met het hele gezin. De winter treedt weer in en dat betekent dat de attractieparken flinke kortingen geven om toch bezoekers te blijven trekken. En dat is prettig, want een dagje naar het pretpark voor het hele gezin is nog geen eens zo goedkoop. Hier hebben we alle kortingsacties vermeld die op dit moment geldig zijn in de attractieparken in Nederland.

In Apenheul loop je zomaar tussen de loslopende apen. Zo kunnen ze opeens op je hoofd zitten of staan ze plots pal voor je neus. Niet bedoeld voor bangeriken dus. Dit (grappige) dagje uit is overigens niet alleen voor kinderen bedoeld, maar ook leuk voor ouders. Want onder leiding van natuurfotograaf Jan Vermeer, worden er ook verschillende fotografieworkshops in de natuur georganiseerd. Op die manier is het hele gezin zoet in het park. We hebben op dit moment een actie lopen voor Apenheul voor € 2,50 korting per kaartje. Deze actie loopt door tot 1 november.

Om nog even bij de dieren te blijven: ook Dolfinarium stunt met de prijzen. In Dolfinarium vind je haaien, maar ook roggen, zeebaarzen, zeekreeften en nog veel meer waterdieren.En het leuke is dat je dwars door het zeeleven heenloopt. Behalve de vele dieren, is er ook nog tijdverdrijf door middel van de vele spectaculaire shows. Bewonder bijvoorbeeld de tv-held Spetter in de dolfijnenshow. Tot 1 oktober krijg je € 3,- korting per kaartje voor maximaal 5 personen. Je vindt de actie hier.

Het nummer 1 attractiepark van Nederland heeft ook enkele acties lopen. Walibi World is het ultieme pretpark centraal gelegen in Flevoland. Met 40 attracties als de Splash Battle, El Rio Grande en de hoge Goliath, ben je wel een dagje zoet. En als je minimaal 7 dagen vantevoren je tickets bestelt, krijg je ook nog eens € 4,- korting per kaartje! Deze actie staat hier. Dat is niet het enige. Tot 1 oktober loopt er ook bij Walibi World een actie voor € 3,- korting per kaartje  voor maximaal 5 personen. Deze actie vind je hier. Mocht je overigens van plan zijn met een grote groep van minimaal 20 personen te komen, informeer dan ook eens naar de groepskorting die minimaal € 9,- bedraagt.

Voor het sprookjespark Efteling gelden ook enkele kortingen. Behalve het leuke attractiepark worden er ook vele shows gegeven en is het mogelijk te overnachten in een van de luxe huisjes van het vakantiepark Efteling Bosrijk of in de ruime kamers van het Efteling Hotel. In de Efteling vind je restaurants, theaters en entertainment, maar voornamelijk veel attracties en sprookjes. Heel 2010 krijg je als je via internet je kaarten bestelt, € 4,- korting op elk kaartje. Deze actie staat hier. Maar dat is niet het enige. Wanneer je nu boekt voor over 4 maanden, krijg je maar liefst 15% korting op je verblijf. De actie ‘kinderen tot 12 jaar gratis’ is ook nog eens geldig in combinatie met onze actie. De 15% korting haal je hier op.

Een wat kleiner park is het park Slagharen. Kleiner, maar zeker niet minder leuk. We kennen inmiddels allemaal de ‘making of Slagharen’ door het SBS-programma Actie in het attractiepark. Tijd om zelf eens het attractiepark te ontdekken. Bij Slagharen krijg je 25% korting op je tickets wanneer je ze online bestelt. Bestellen kan hier. Maar tot 1 oktober kan het nog voordeliger. Wanneer je online via de Telegraaf je tickets bestelt, betaal je slechts € 15,- persoon. De tickets bestel je hier.


Laat een reactie achter

* Naam, Email, Reactie zijn nodig

Vind u deze website leuk voeg ons dan toe aan Facebook of Hyves en mis nooit meer een actie, ook is er de mogelijkheid om kortingen te delen met je vrienden. Druk op "Share on Facebook" en de korting staat op je "wall".

Kortingsbonnen voor Pretparken

Met lekker weer is het natuurlijk heerlijk om een dagje naar een pretpark of dierentuin te gaan. Helaas zijn niet al deze attracties even goedkoop vandaar deze nieuwe website die zich volledig gaat richten op kortingen voor pretparken.
online adverteren www.m4n.nl
wehkamp.nl