Disclaimer & Links

Welkom op de website www.pretparkbonnen.nl. Op deze website zult u het grootste aanbod aan couponcodes, kortingscodes, vouchers en promotiecodes vinden. Naast deze coupon- kortingscodes vindt u ook een grootschalig aanbod aan aanbiedingen, gratis producten of diensten. Deze kortingen hebben allemaal iets te maken met pretparken, attractieparken, dierenparken, dierentuinen, speeltuinen of musea. Voor u als bezoeker dé kans om zonder enige vorm van registratie met diverse kortingen uw online bestelling te plaatsen.

Pretparkbonnen.nl wordt met de groots mogelijke zorg voorzien van kortingscodes, aanbiedingen en andere actie gerelateerde informatie. Hoewel wij ten aller tijde proberen het aanbod compleet en correct te plaatsen kan er altijd iets zijn waardoor een korting of actie niet of niet meer werkt,bestaat of op enige andere wijze niet het gewenste resultaat met zich mee brengt.

Door gebruik te maken van de informatie verkregen van de website Pretparkbonnen.nl of haar nevendiensten zo als nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer van Pretparkbonnen.nl.

De website:

Informatie op deze website en elk andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan Pretparkbonnen.nl. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het gebruik van de kortingsbonnen of kortingscodes dan wel iedere andere aanbieding mag enkel gebruikt worden voor een persoonlijke aankoop via het internet gebruik makende van de bij behorende link op Pretparkbonnen.nl.

Het is niet toegestaan om de website Pretparkbonnen.nl te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan opsporingsdiensten indien hier sprake van mocht zijn.

Kortingsbonnen, kortingcodes, actie aanbiedingen en andere aan korting gerelateerde zaken.

Wij kunnen niet garanderen dat aanbiedingen dan wel kortingen vermeld op deze website werken. Het is ten alle tijden aan de koper zelf om te controleren of een aanbieding of couponcode de gewenste korting geeft en of deze wel gebruikt mag worden. Pretparkbonnen.nl, en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht u een actie tegen komen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk van de site af halen.

Aankoop producten of diensten.

Pretparkbonnnen.nl verwijst enkel naar aanbieders van producten dan wel diensten. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoop voorwaardes van de desbetreffende winkel of dienstverlener. Pretparkbonnen.nl verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoop afdelingen van de diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en / of dienst.

Advies.

Pretparkbonnen.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die verstrekt worden via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven.

Klachten.

Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dient u ten alle tijden uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken. Een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover bericht worden.

Wetgeving en toepassing op de website Pretparkbonnen.nl

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en of informatie die zei verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. Pretparkbonnen.nl behoud het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright ©  2010 tot heden  – Pretparkbonnen.nl

Links
Vakantie Hawaii
Huwelijksreis Hawaii
Voorbeeld CV
Pretparken Nederland

Vind u deze website leuk voeg ons dan toe aan Facebook of Hyves en mis nooit meer een actie, ook is er de mogelijkheid om kortingen te delen met je vrienden. Druk op "Share on Facebook" en de korting staat op je "wall".

Kortingsbonnen voor Pretparken

Met lekker weer is het natuurlijk heerlijk om een dagje naar een pretpark of dierentuin te gaan. Helaas zijn niet al deze attracties even goedkoop vandaar deze nieuwe website die zich volledig gaat richten op kortingen voor pretparken.
online adverteren www.m4n.nl
wehkamp.nl